Demonstratielessen voor leerlingen van groep 8 (14.30 uur)

2-2-2022

Demonstratielessen voor leerlingen van groep 8 (14.30 uur)

De overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs is voor veel ouders en leerlingen spannend. Om een goed beeld te geven van ons onderwijsaanbod, onze (leerling)zorg, begeleiding en de goede sfeer op onze school organiseren we, naast een open dag (5 februari) en informatieavonden (2 februari en 10 februari om 19.00 uur) ook demonstratielessen voor leerlingen uit groep 8. 

Tijdens de demonstratielessen bieden we jou, samen met klasgenoten uit groep 8, de mogelijkheid om 4 lessen van 20 minuten te volgen. De demonstratielessen geven je een beeld van wat je mag verwachten op Sint-Jan. Tijdens dit afwisselende programma krijg je ook een les TTO waardoor je een indruk kunt krijgen van ons tweetalig onderwijs.

Wil je je aanmelden voor deelname aan deze demonstratielessen dan kan dat via de volgende link:

hier aanmelden voor deelname aan onze demonstratielessen 

We zien je graag op Sint-Jan!

 

DSC 0063
DSC 0352