Ouder-kindgesprekken (2)

22-11-2022

Ouder-kindgesprekken

Op dinsdag 22 november staan er weer ouder-kindgesprekken op de planning. Deze gesprekken zullen fysiek op school plaatsvinden. Ouders en leerlingen krijgen de mogelijkheid om op deze avonden met mentoren in gesprek te gaan.

Inschrijven voor de ouder-kindgesprekken is mogelijk vanaf 31 oktober tot uiterlijk 14 november 12.00 uur.  Ouder(s)/verzorger(s) die een afspraak willen inplannen kunnen hiervoor de mentor van hun kind mailen.  Natuurlijk kan de mentor er zelf ook voor kiezen om ouder(s)/verzorger(s) uit te nodigen voor een gesprek.  Ouder(s)/verzorger(s) ontvangen vervolgens via de mentor een bericht met de dag en het tijdstip waarop zij, samen met hun kind, op school verwacht worden voor een gesprek.

Het doel van een ouder-kindgesprek is dat de mentor, de leerling en de ouder, samen het schools functioneren bespreken en samen (ontwikkelings)doelen stellen. Het is daarom belangrijk dat de leerling zelf ook aanwezig is bij dit gesprek.  

DSC 0063