Inhaaldag proefwerkweek - geen lessen

17-1-2022

Inhaaldag proefwerkweek - geen lessen

Naar aanleiding van de persconferentie op zaterdag 18 december jl. moest het voortgezet onderwijs met onmiddellijke ingang sluiten. Als gevolg hiervan was afname van de laatste proefwerken uit de proefwerkweek, die ingepland stonden op maandag 20 december 2021, niet meer mogelijk. Aangezien we het belangrijk vinden dat leerlingen voor alle vakken toch een volledige proefwerkweek hebben gemaakt, zullen we de gemiste toetsen van maandag 20 december 2021 inhalen op maandag 17 januari aanstaande.

We zullen leerlingen zo spoedig mogelijk informeren over het lokaal waar zij maandag 17 januari hun toets(en) moeten inhalen. Leerlingen kunnen zich tussentijds (nogmaals) voorbereiden op deze toetsen, aangezien reeds bekend is voor welk vak/welke vakken er een toets afgenomen zal worden.

Als gevolg van dit extra ingeplande inhaalmoment zullen op maandag 17 januari alle lessen komen te vervallen.

DSC 0795 HDR Bewerkt