INFORMATIEAVOND ouders/verzorgers leerlingen groep 8

1-2-2021

INFORMATIEAVOND ouders/verzorgers leerlingen groep 8

Graag willen we ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen van groep 8 van de basisscholen informeren over het onderwijs dat we aanbieden op Sint-Jan. Helaas is dat wegens de huidige beperkingen niet fysiek mogelijk op school. Omdat we het toch belangrijk vinden dat ouders informatie krijgen en vragen kunnen stellen, verzorgen we deze informatieavond digitaal.

Via onderstaande knop kunt u als ouder inschrijven voor deze livestream waarna wij u op maandag 1 februari en/of dinsdag 2 februari om 19.00 uur digitaal meenemen door ons onderwijs (inclusief TTO en gymnasium), onze begeleiding en onze activiteiten. Verder hebben ouder(s)/verzorger(s) de mogelijkheid om realtime vragen te stellen. 

Na inschrijving via onderstaande link kunt u de keuze maken voor uw aanwezigheid op maandag 1 februari of dinsdag 2 februari. 

We zullen u voor aanvang van de livestream nog een berichtje sturen als herinnering.

 

 

DSC 0288 Bewerkt