Ouder-kindgesprekken (online)

18-11-2021

Op donderdag 18 november staan er weer ouder-kindgesprekken op de planning. Deze gesprekken zullen ook nu weer online via Teams plaatsvinden. Ouders en leerlingen krijgen de mogelijkheid om op deze avonden met mentoren in gesprek te gaan.

Inschrijven voor de ouder-kindgesprekken is mogelijk vanaf 6 november tot uiterlijk 15 november 12.00 uur.  Ouder(s)/verzorger(s) die een afspraak willen inplannen kunnen hiervoor de mentor van hun kind mailen. De mailadressen van mentoren treft u hier aan. Natuurlijk kan de mentor er zelf ook voor kiezen om ouder(s)/verzorger(s) uit te nodigen voor een gesprek. 

Ouder(s)/verzorger(s) ontvangen dan uiterlijk woensdag 17 november via de mentor de dag en het tijdstip waarop het gesprek zal plaatsvinden.  De link naar het gesprek zelf treft u aan in de leerlingagenda in Teams.

ouder kindgesprekken november