Ouder-kindgesprekken docenten en mentoren

26-1-2021

Ouder-kindgesprekken voor docenten en mentoren

Wij willen u nu reeds wijzen op de aankomende ouder-kindgesprekken met mentoren en vakdocenten die op donderdag 21 en dinsdag 26 januari gehouden zullen worden. 

Gezien de Covid-19 maatregelen zullen deze ouderavonden digitaal via Teams plaats vinden; de docenten maken in Teams een uitnodiging aan voor uw zoon/dochter, u vindt deze uitnodiging in de schoolmailbox van uw zoon/dochter.

De inschrijving voor deze avonden vindt plaats via Somtoday en is mogelijk vanaf 6 tot en met 13 januari 2021; deze laatste datum is gekozen, omdat voor de examenklassen de PTA-resultaten tot en met de tweede SE-periode uiterlijk op 11 januari in Somtoday zullen staan.

Belangrijk om te weten is, dat er alleen ingeschreven kan worden via de website van Somtoday en dus niet via de app.

Op 6 januari zult u een mail ontvangen waaruit blijkt, dat inschrijven mogelijk is. Mocht het u daarna niet lukken om u in te schrijven, dan willen we u vragen om een mailtje te sturen naar ict@sintjan-lvo.nl.

U kunt de inschrijving voor de ouderavond in Somtoday vinden onder het tabblad “nieuws”. Belangrijk is, dat u niet vergeet om op de knop “verzenden” (onderaan het scherm) te klikken nadat u heeft aangevinkt bij welke mensen u zich inschrijft.

Het rooster voor de ouder-kindgesprekken zal uiterlijk op maandag 18 januari verspreid worden, ook hier ontvangt u dan een mail over. Ook als u zich niet heeft ingeschreven, is het mogelijk dat u een uitnodiging voor deze avonden ontvangt; mentoren kunnen ouders/verzorgers namelijk ook zelf uitnodigen. Bij het maken van het rooster is het overigens niet mogelijk om rekening te houden met een voorkeur voor 21 of 26 januari. We hopen op uw begrip hiervoor.